Pro Ana

Forum dla motylków (i osób wtajemniczonych). Nie zachęcamy do niczego!!!

Nie jesteś zalogowany na forum.

#1 2023-07-19 13:32:33

natimadzi
Gość
AndroidChrome 114.0.0.0

Rekrutacja natimadzi

1. Ile masz lat? - mam ukończone 16 lat
2. Twój wzrost - 175 cm wzrostu
3. Twoja waga - najniższa 52kg, najwyższa 68kg, obecna 57kg
4. BMI - 18.6
5. Twój cel - 45kg. Jeśli nie będe wystarczająco chuda - 40kg lub mniej
6. Jak wyglądało Twoje dotychczasowe odchudzanie? - zaczęłam zdrowo. 1700kcal. Po czasie zrobiło się 1500. Potem 1200. Następnie jak najmniej mogę. Rodzice zauważyli, że jestem "za chuda". Ale ja byłam ledwo w niedowadze. Chciałam chudnąć więcej, ale mi nie pozwolili. Wciskali jedzenie na siłe jakieś 3 miesiące no i przytyłam do 60 kg. Czułam sie tragicznie. Zaczęłam znowu chudnąc. Aktualnie schudłam już 3 kg i jem maksymalnie 1000 kcal dziennie, co tydzien obniżam kaloryczność o 200kcal.
7. Jak zaczęło się Twoje życie z Aną? Ile jesteście już razem? - Na tiktoku uslyszalam o motylkach i z ciekawosci sprawdziłam przykładowe blogi. Wciągnęłam się. Idę z aną przez życie już ponad rok.
8. Czemu akurat pro ana, a nie zdrowe odchudzanie? - uczucie głodu daje mi satysfakcję. Dodatkowo zdrowe odchudzanie daje wolne efekty. Jedząc np 1700 kcal czuje ze zjadlam za duzo i mam wyrzuty sumienia. Ciagle chce sie glodzic i po prostu chce byc lekka. Jestem wysoka wiec zdrowa waga i tak jest za duza i "nie kobieca". Ana jest tez dla mnie taką komfortową przestrzenią, dzięki temu czuje się silna i bezpieczna.
10. Jaki masz stosunek do pro-mia? - nie mam nic do fanek mii, ale ja nie chce taka byc. Wole miec kontrole, niz objadac sie a potem wymiotowac.
11. Czy masz stwierdzone zaburzenia odżywiania? Jeśli tak, to czy jesteś świadom_ swojej choroby? - rodzice nigdy nie chcieli zabrac mnie do psychiatry wiec nie, nie mam stwierdzonych zaburzen. Jestem jednak swiadoma ze nie jestem zdrowa, ale podoba mi sie to jak zyje.
12. Podaj swój przykładowy bilans podam bilans z wczoraj
18.07.2023
Śniadanie - skip
Obiad - serek wiejski lekki 122kcal
3 kromki wasy z błonnikiem - 100kcal
Przekąska - baton proteinowy 193kcal
Kolacja - twaróg chudy 100g - 95kcal
Erytrytol 0kcal
Truskawki 80g - 26kcal

Zjedzone: 536kcal
Spalone: 328kcal
Razem: 208kcal

13. Jakie są Twoje safe i fear foods?
Safe:
Pieczywo wasa
Ogórek,pomidor
Serek wiejski lekki
Twarog chudy
Skyry
Truskawki, borówki, maliny
Energetyki 0

Fear:
Fast foody
Smazone rzeczy
Czekolada
Chipsy
Tosty
Makarony

14. Co chcesz zmienić w swojej diecie? - chce jeść więcej białka i mniej kalorii.

Jestem świadoma swojej decyzji. Nikt nie namówił mnie na wejście do forum.

#2 2023-07-19 16:46:42

minus300kcal
Administrator
Liczba postów: 84
MacintoshSafari 604.1

Odp: Rekrutacja natimadzi

Ja jestem za przyjęciem [dblpt]) niech jeszcze Lea da znać i zaczniesz 3 - dniowy okres próbny

i stare directly at the sun, but never in the mirror
it must be exhausting always rooting for the anti-hero

#3 2023-07-19 17:47:50

Skinny_Lea
Administrator
Liczba postów: 45
AndroidChrome 114.0.0.0

Ja również jestem za [dblpt])
Pora rozpocząć okres próbny!

i live because i can't die

#4 2023-07-22 07:34:10

minus300kcal
Administrator
MacintoshSafari 604.1

Jeśli w ciągu 24h nie wstawisz posta - bede musiala usunac Twoje konto

#5 2023-07-22 23:06:22

natimadzi
Gość
AndroidChrome 114.0.0.0

22.07.2023

Śniadanie: skip
Obiad: rosół bez makaronu ok. 200kcal
Przekąska: baton musli bez cukru 135kcal
Kolacja: pieczywo wasa 100kcal
Pomidor 11kcal
Jajko  na twardo 90kcal

Zjedzone: 536kcal
Spalone: 140kcal
Razem: 396kcal

Dzisiaj byl trudny dzien. Chlopak chcial isc na ciastko do kawiarni. Odmowilam mowiac ze boli mnie brzuch. Wieczorem mama robila pizze. Odmowilam mowiac ze bylam w kawiarni.

Czuje w sobie ogromna sile nie jedzac. W poniedzialek mama jedzie na dzialke letniskowa i zostaje sama w domu. Oznacza to wielogodzinne cwiczenia i kilka dni glodowki.

Dzisiaj mama rozmawiala takze z babcia na temat mojej chudosci i mowila ze to przez to ze sie ciagle waze to nie jem. Gadala ze schowa wage. Na szczescie doskonale wiem gdzie wage trzyma moj chlopak - bede wazyc sie u niego.

Niestety waga od wczoraj wzrosla mimo niskiego bilansu - 57.4kg. Czuje sie zle, ale wiem ze to prawdopodobnie tylko woda.

I pod koniec chcialabym jeszcze podziekowac z calego serca swiatu za cole zero - swietna na zachcianki na slodycze i niskokalorycznaa <33

#6 2023-07-26 13:06:55

minus300kcal
Administrator
WindowsChrome 115.0.0.0

Z powodu braku odpowiedzi w ciągu 4 dni oraz poprzednie ostrzeżenie - usuwam Twoje konto

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot

Stopka

Forum oparte na FluxBB

Darmowe Forum
książeczka sanepidowska warszawa ursynów | Telefony tablety serwis smartfonów ursus naprawa z gwarancją , przyjdź napraw swój telefon. | automatyczne nawadnianie ogrodu warszawa | najlepsza rehabilitacja neurologiczna w polsce