Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Wątek zamknięty
1. Ile masz lat?
22
2. Twój wzrost
175
3. Twoja waga: najniższa, najwyższa, obecna
Najniższa 59, najwyższa 75, obecna nie wiem bo moja waga jest zepsuta
4. BMI
Nie znam
5. Twój cel
57kg, potem może mniej
6. Jak wyglądało Twoje dotychczasowe odchudzanie?
Różnie, z przerwami. Aktualnie staram się jeść od 800 do 1300kcal. Stawiam głównie na białko, jak najmniejsze tłuszcze, jak najmniej słodyczy, gazowane napoje tylko 0 cukru. Ćwiczę 3-5 razy w tygodniu: pilates, jakieś ćwiczenia na uda, brzuch i górne partie ciała z kanału chloe ting, czasem biegam też na bieżni.
7. Jak zaczęło się Twoje życie z Aną? Ile jesteście już razem?
Zaczęło się od tego, że kilka lat temu trafiłam na dzienniczek jednej dziewczyny na wattpadzie. To wprowadziło mnie do świata proany. Przeszłam już przez motylkowe blogi, fora, instagrama, twittera i skonczyłam aktualnie na tumblr. Nie wiem jak dokładnie liczyć ile czasu jestem z aną, bo miałam przerwy i za każdym razem jak tyłam, to wracałam XD
8. Czemu akurat pro ana, a nie zdrowe odchudzanie?
Chcę szybkich efektów, samokontroli, dużej utraty wagi. I nie mam pieniędzy ani czasu na dietetyka. Poza tym aktualnie nawet gdybym chciała, to moja psychika nie zniesie większych posiłków.
10. Jaki masz stosunek do pro-mia?
Myślę, że jest bardziej wyniszczająca i mniej efektywna. Bardziej niszczy przełyk, żołądek, zęby. Poza tym jak już coś zjesz i to dostanie się do organizmu, kalorie i składniki odżywcze i tak już się zaczną przyjmować, więc wymiotowanie nie da za wiele. Ale co kto woli.
11. Czy masz stwierdzone zaburzenia odżywiania? Jeśli tak, to czy jesteś świadom_ swojej choroby?
Ogólnie mam stwierdzone, ale aktualnie czuję się bardziej zdrowa niż kilka lat temu pomimo odchudzania. Nie wiem jak to wytłumaczyć XD
12. Podaj swój przykładowy bilans
Śniadanie: płatki fitness 50g + mleko 2% 150ml (272kcal)
Obiad: kanapka w kfc (689kcal)
Jedzenie w pracy: sushi (358kcal)
Razem: 1319kcal
BMR: 1500kcal
Ogólnie spalone: nie wiem :v ale i tak na -
13. Jakie są Twoje safe i fear foods?
Safe foods: borówki, jajka, zupy, sushi, wafle kukurydziane
Fear foods: masło orzechowe, batony, wafle ryżowe w polewie, lody
14. Co chcesz zmienić w swojej diecie
Chcę jeść więcej warzyw i owoców, pić mniej gazowanych rzeczy
Jestem na tak
Wiadomość dodana po 6 h 15 min 13 s:
Zostałaś przyjęta - teraz czeka Cię 3-dniowy okres próbny. Pisz pod tym wątkiem swój bilans, przemyślenia - cokolwiek chcesz. Chcemy zobaczyć, czy jesteś aktywna
i stare directly at the sun, but never in the mirror
it must be exhausting always rooting for the anti-hero
Jeśli nie odpowiesz w ciągu 24h Twoje konto zostanie usuniete
i stare directly at the sun, but never in the mirror
it must be exhausting always rooting for the anti-hero
Strony: 1
Wątek zamknięty