Pro Ana

Forum dla motylków (i osób wtajemniczonych). Nie zachęcamy do niczego!!!

Nie jesteś zalogowany na forum.

#1 2023-07-25 06:43:29

CinnamonButterfly00
Gość
AndroidChrome 115.0.0.0

Rekrutacja *Cinnamonbutterflybutterfly00*

1.mam 16 lat
2. 165cm
3.
Najnizsza:44kg
Najwyzsza:52kg
Obecna: 48.8kg
4. BMI: 17,9
5. moje Gw to 45,a ugw to 43.chce mieć przerwę między udami i wystające żebra.
6.
Ograniczanie tlustych produktów zamieniając je wysokobiałkowymi, jedzenie max 500/ 1000kcal dziennie zależnie od możliwości, spalanie jak najwięcej, karanie się za jedzenie ciężkimi ćwiczeniami.
7.
Moja przygoda z aną rozpoczęła się około rok temu, kiedy przytylam, a waga pokazała 52kg. Załamałam się. Wtedy stwierdziłam ze musze schudnąć bo wygladam okropnie. Napotkałam się wtedy na tumblrze na blogi motylkowe, odrazu mnie to zaintrygowało. Wkoncu sama założyłam własnego bloga i prowadzę go do dziś. 2 razy próbowałam przejsx na recovery przy czym przytylam, ale wracam na właściwą ścieżkę-wybrałam anę.
8.
Ana jest dążeniem do perfekcji, a kto nie chce być perfekcyjny? Ana jest stylem życia który odpowiada mi bardziej niż zdrowe odchudzanie, pomaga mi się czuc lekko, a nie jak swinka. Kocham uczucie głodu a jak jestem najedzona to czuje się brudna,skażona.
10.
Jeśli komuś odpowiada pro-mia, to nie mam problemu, ale ja osobiście jestem Pro-ana i nie mam zamiaru tego zmieniać.
11.
Nie, nie mam stwierdzonych zaburzeń odzywiania gdyż nigdy nie byłam u psychologa ani psychiatry którzy mogliby to stwierdzić.
12.
Zjedzone: 550kcal
Spalone:400kcal
Bilans:150kcal
13.
Safe foods:Puddingi proteinowe, Serek wiejski, ryż, wafle ryżowe smakowe, batoniki skinny whip
Fear foods:Masło, olej, chipsy, czekolada mleczna, Chleb, pizza, orzechy
14.
Napewno ograniczyć ilość spożywanych kalorii, pic więcej wody i ograniczyć tłuszcz jak tylko się da.

Jestem swiadoma swojej decyzji. Nikt nie namówił mnie na wejście do forum.

#2 2023-07-26 09:20:06

minus300kcal
Administrator
Liczba postów: 84
WindowsChrome 115.0.0.0

Odp: Rekrutacja *Cinnamonbutterflybutterfly00*

Zostałaś przyjęta na okres próbny [dblpt]) Przez trzy dni pisz pod tym wątkiem swoje bilanse, przemyślenia - co chcesz! Chcemy zobaczyć, czy jesteś aktywna

i stare directly at the sun, but never in the mirror
it must be exhausting always rooting for the anti-hero

#3 2023-07-27 02:25:04

CinnamonButterfly00
Gość
AndroidChrome 115.0.0.0

Niestety nie policzyłam dzisiaj kalorii bo cały dzień spedzilam z chłopakiem, ale pamiętam co jadlam.
A więc tak, rano wypiłam kawę na mleku 1,5%  z łyżeczka cukru, później zjadlam troszeczkę zupy pomidorowej bo mama kazala(połowę wylałam z powrotem do garnka) a pod wieczór zaliczyłam mały binge niestety [dblpt](( zjadlam pol drożdżówki dosłownie się na nią rzuciłam..
Natomiast jutro wyjeżdżam na 3 dni z rodzicami, ale po kupywalam sobie na wyjazd same niskokaloryczne jedzenie,miedzy innymi galaretki konjac. Mam nadzieję że przez wyjazd schudne chociaz 1kg?

Wiadomość dodana po 9 h 31 min 47 s:
Dzisiaj wyjeżdżam na 3dni na slowacje [dblpt])) oznacza to że będę częściej z dala od moich rodziców bo będą się zajmować swoimi znajomymi więc nie będę się musiala martwic o jedzenie.
Moim planem jest jedzenie do 300 kcal max aby po powrocie zobaczyć na wadze 47kg. Mam nadzieję że mi się uda!!

#4 2023-07-27 12:18:11

minus300kcal
Administrator
WindowsChrome 115.0.0.0

Powodzenia [dblpt])

#5 2023-07-29 22:01:58

minus300kcal
Administrator
MacintoshSafari 604.1

Jesli nie odpowiesz w ciagu 24h, Twoje konto zostanie usuniete

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot

Stopka

Forum oparte na FluxBB

Darmowe Forum
książeczka sanepidowska warszawa ursynów | Telefony tablety serwis smartfonów ursus naprawa z gwarancją , przyjdź napraw swój telefon. | automatyczne nawadnianie ogrodu warszawa | najlepsza rehabilitacja neurologiczna w polsce