Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Wątek zamknięty
1.mam 16 lat
2. 165cm
3.
Najnizsza:44kg
Najwyzsza:52kg
Obecna: 48.8kg
4. BMI: 17,9
5. moje Gw to 45,a ugw to 43.chce mieć przerwę między udami i wystające żebra.
6.
Ograniczanie tlustych produktów zamieniając je wysokobiałkowymi, jedzenie max 500/ 1000kcal dziennie zależnie od możliwości, spalanie jak najwięcej, karanie się za jedzenie ciężkimi ćwiczeniami.
7.
Moja przygoda z aną rozpoczęła się około rok temu, kiedy przytylam, a waga pokazała 52kg. Załamałam się. Wtedy stwierdziłam ze musze schudnąć bo wygladam okropnie. Napotkałam się wtedy na tumblrze na blogi motylkowe, odrazu mnie to zaintrygowało. Wkoncu sama założyłam własnego bloga i prowadzę go do dziś. 2 razy próbowałam przejsx na recovery przy czym przytylam, ale wracam na właściwą ścieżkę-wybrałam anę.
8.
Ana jest dążeniem do perfekcji, a kto nie chce być perfekcyjny? Ana jest stylem życia który odpowiada mi bardziej niż zdrowe odchudzanie, pomaga mi się czuc lekko, a nie jak swinka. Kocham uczucie głodu a jak jestem najedzona to czuje się brudna,skażona.
10.
Jeśli komuś odpowiada pro-mia, to nie mam problemu, ale ja osobiście jestem Pro-ana i nie mam zamiaru tego zmieniać.
11.
Nie, nie mam stwierdzonych zaburzeń odzywiania gdyż nigdy nie byłam u psychologa ani psychiatry którzy mogliby to stwierdzić.
12.
Zjedzone: 550kcal
Spalone:400kcal
Bilans:150kcal
13.
Safe foods:Puddingi proteinowe, Serek wiejski, ryż, wafle ryżowe smakowe, batoniki skinny whip
Fear foods:Masło, olej, chipsy, czekolada mleczna, Chleb, pizza, orzechy
14.
Napewno ograniczyć ilość spożywanych kalorii, pic więcej wody i ograniczyć tłuszcz jak tylko się da.
Jestem swiadoma swojej decyzji. Nikt nie namówił mnie na wejście do forum.
Zostałaś przyjęta na okres próbny Przez trzy dni pisz pod tym wątkiem swoje bilanse, przemyślenia - co chcesz! Chcemy zobaczyć, czy jesteś aktywna
i stare directly at the sun, but never in the mirror
it must be exhausting always rooting for the anti-hero
Niestety nie policzyłam dzisiaj kalorii bo cały dzień spedzilam z chłopakiem, ale pamiętam co jadlam.
A więc tak, rano wypiłam kawę na mleku 1,5% z łyżeczka cukru, później zjadlam troszeczkę zupy pomidorowej bo mama kazala(połowę wylałam z powrotem do garnka) a pod wieczór zaliczyłam mały binge niestety ( zjadlam pol drożdżówki dosłownie się na nią rzuciłam..
Natomiast jutro wyjeżdżam na 3 dni z rodzicami, ale po kupywalam sobie na wyjazd same niskokaloryczne jedzenie,miedzy innymi galaretki konjac. Mam nadzieję że przez wyjazd schudne chociaz 1kg?
Wiadomość dodana po 9 h 31 min 47 s:
Dzisiaj wyjeżdżam na 3dni na slowacje ) oznacza to że będę częściej z dala od moich rodziców bo będą się zajmować swoimi znajomymi więc nie będę się musiala martwic o jedzenie.
Moim planem jest jedzenie do 300 kcal max aby po powrocie zobaczyć na wadze 47kg. Mam nadzieję że mi się uda!!
Powodzenia
Jesli nie odpowiesz w ciagu 24h, Twoje konto zostanie usuniete
Strony: 1
Wątek zamknięty