Pro Ana

Forum dla motylków (i osób wtajemniczonych). Nie zachęcamy do niczego!!!

Nie jesteś zalogowany na forum.

#1 2023-07-28 06:55:56

Porcelanowa_Ćma
Motylek
Liczba postów: 4
AndroidChrome 114.0.0.0

Rekrutacja Porcelanowa_Ćma

1. Ile masz lat?
25
2. Twój wzrost
168
3. Twoja waga: najniższa, najwyższa, obecna
Najniższa: 54, najwyższa: 73, obecnie: 63
4. BMI
22,32
5. Twój cel
Na te chwilę to 52, ale często mi się to zmienia...
6. Jak wyglądało Twoje dotychczasowe odchudzanie?
Zwykle kiedy po czasie obrzerania się zauważam, że zaczynam wyglądać jak orka na brzegu, staram się znów wbić w tryp pro Ana, jeść jak najmniej , same zdrowe rzeczy, kontrolować się i ćwiczyć. Najbardziej dumna z siebie byłam jak w niecałe pół roku zeszłam z 73 do 54, to było cudowne uczucie, wszyscy mi gratulowali dziwili się niektórzy niepokoili.
7. Jak zaczęło się Twoje życie z Aną? Ile jesteście już razem?
Nawet tego nie pamiętam dokładnie, byłam jeszcze baaaardzo młoda, to były czasy pierwszych for pro Ana, zaczęłam je przeglądać i wsiąkłam w ten świat. Może dlatego, że jestem zawsze bardzo skrajna i wszystko albo nic. Miewalam całe lata recovery, czasem temat znikał całkowicie ale zawsze w końcu wraca. Tęsknię za czasem kiedy miałam całkowita kontrolę.
8. Czemu akurat pro ana, a nie zdrowe odchudzanie?
Bo tak nie umiem, wszystko albo nic. Albo kompletna restrykcja, albo zaraz upadam. Po za tym, to dla mnie pewna idea: nie jeść śmieci, dbać o siebie, starać się być czysta, najlepsza wersja siebie. Po tylu latach po prostu już mam to w głowie
10. Jaki masz stosunek do pro-mia?
Totalnie nie dla mnie i uważam za bardzo bardzo szkodliwe, ale no nikomu innemu nie będę w życie zaglądać, ano oceniać.
11. Czy masz stwierdzone zaburzenia odżywiania? Jeśli tak, to czy jesteś świadom_ swojej choroby?
Stwierdzonych nie mam bo nigdy nie dałam się na żadne opiniowanie zaciągnąć, ale wiem, że mam niezdrowy stosunek do jedzenia.
12. Podaj swój przykładowy bilans
Jeśli jakiś czas jadłam normalnie lub wręcz się obrzeralam, bo i takie etapy miewam, to zaczynam od ok 1300 kcal, potem staram się tysiąc a jak mam dzień że bardzo mało się ruszam to 700-900. Z ruchu najbardziej lubię długie spacery.
13. Jakie są Twoje safe i fear foods?
Fear foods to alkohol i słodycze staram się ich nie tykać na redukcji. Safe to grillowany kurczak i warzywa, ładnie zapycha i zdrowo
14. Co chcesz zmienić w swojej diecie?
Chce jesc więcej "clean" rzeczy, całkiem wyeliminować przekąski, jeść jak najwięcej rzeczy nieprzetworzonych, ale przy tym jeść jak najmniej.i pić więcej wody. Chce byc czysta

Jestem świadomy/a swojej decyzji. Nikt nie namówił mnie na wejście do forum

#2 2023-07-28 07:27:27

minus300kcal
Administrator
Liczba postów: 84
WindowsChrome 115.0.0.0

Odp: Rekrutacja Porcelanowa_Ćma

Witam na okresie próbnym [dblpt]) zostaw tu ślad po sobie przez 3 dni, chcemy zobaczyć, czy jesteś aktywna. Możesz pisać swój bilans/przemyślenia - cokolwiek chcesz

i stare directly at the sun, but never in the mirror
it must be exhausting always rooting for the anti-hero

#3 2023-07-28 11:54:00

Porcelanowa_Ćma
Motylek
AndroidChrome 114.0.0.0

Hej dzieki za przyjęcie:)
Dziś moim największym zmartwieniem jest że spędzam dzień u faceta i zamówił burgery na obiad [dblpt]( nie mam wyjścia muszę to zjeść. Potem na szczęście mamy sporo chodzić więc mam nadzieję spalić jak najwięcej

Wiadomość dodana po 21 h 11 min 09 s:
Byłam wczoraj na imprezie z moim M i uh... Nie najlepiej. Ciężko strasznie przy nim trzymać dietę, muszę coś wymyślić... Dziś mam nadzieję będzie lepiej, z rana zrobiłam nam lekkie śniadanie, obiad postaram się jakaś sałatkę i iść na długi spacer z psem. Będzie lepiej, musi być, muszę odzyskać kontrolę.

#4 2023-07-29 20:51:15

Porcelanowa_Ćma
Motylek
AndroidChrome 114.0.0.0

To był długi dzień, ale już się położyłam i mam czas napisać kilka słów.
Po pierwsze obecnie jestem na bilansie 1300 bo muszę się ogarnąć. Dziś co prawda zjadalam więcej, ale udało mi się chyba prawie cały nadmiar spalić. Strasznie ciężko trzymać dietę przy M on nie może się dowiedzieć a mam wrażenie że sam miał ma skłonności do zaburzeń odżywiania więc myślę, że szybko by się poznał jak popełnię błąd...
Zjadłam dziś: na śniadanie jajko sadzone, wege kiełbaskę i kromkę chleba z masłem czosnkowym. Na obiad domową tortillę z mięsem warstwami i odrobiną sera. A do tego nieco jagód, dwie kawy z mlekiem, oshee i trzy ptasie mleczka. Normalnie się na nie rzuciłam [dblpt]( uh okropnie. Ale nie zjadalam kolacji i mam nadzieję że jutro będzie lepiej

#5 2023-07-29 22:00:10

minus300kcal
Administrator
Liczba postów: 84
MacintoshSafari 604.1

Witam na forum [dblpt])

i stare directly at the sun, but never in the mirror
it must be exhausting always rooting for the anti-hero

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot

Stopka