Pro Ana

Forum dla motylków (i osób wtajemniczonych). Nie zachęcamy do niczego!!!

Nie jesteś zalogowany na forum.

#1 2023-08-02 23:56:22

berlinka
Niezweryfikowani
Liczba postów: 1
MacintoshSafari 604.1

Rekrutacja-berlinka

1.15
2.161
3.hw=65 lw=50 cw=54.4
4. 20.83
5.38kg
6. od malego probowalam roznych diet, dietetykow itp. mimo tego nie mogalm schudnac w wieku 10 przestalam jesc, bo nie mogalam zniesc juz swojej wagi (nie wiedzialam wtedy o istnieniu any) potem przyjaciolka pokazala mi forum dla motylkow i zrozumialam ze praktykuje ane dzieki niej schudlam 10 kg, potem przestalam i zaczelam obzerac sie przez derpesje i przytylam 15kg potem wrocilam do any i od tamtego momentu az do teraz schudlam 11kg
7. Od malego bylam wyzywna od grubasow itp przez wszytskich weszlo mi to tak mocno na psyche ze przestalam jesc nie wiedzac o istnieniu any a potem przyjaciolka pokazala mi forum i swiadomie zaczelam byc motylkiem jak napisalam wyzej
swiadomie jestem motylkiem od 4 lat
nieswiadomie od 5 lat
8. zdrowe odchudzanie nigdy nie dzialalo poza tym jest nudne i nie daje saktysfakcji, a ana to cos zupelnie innego nie jedzac czuje sie lepsza, daje szybkie efekty i satysfakcje plus po prostu uzaleznia. dzieki temu wierze w siebie bardziej bo wiem ze jestem w stanie cos zmienic i ze mam kontrole oraz czuje sie lepiej
10. jestem nastawiona neutralnie, sama nie jestem pro-mia
11. nie mam stwierdzonych zaburzen odzywiania, ale jestem swiadoma
12. dzis 250, wczoraj 389 roznie bywa ale bardzo zalezy mi zeby nie przekraczac 500 kcal
13. fear foods: ciasta, frytki, nalesniki, boczek, czipsy,batoniki,czekolada,pieczywo,cukierki, ,smietana,paczki,orzechy,awokado, drozdzowki
safe foods: enegretyki zero, zupki w proszku 53kcal, maliny,truskawki,borowki,warzywa,slodzik,musy owocowe
14. chce jesc o wiele mniej kalorii i zupelnie zrezygnowac z jakichkolwiek slodyczy jesc mniej weglowodanow i tluszczy i wiecej bialka
Jestem w 100% swiadoma i pewna swojej decyzji zeby dolaczyc do forum

#2 2023-08-03 13:03:52

minus300kcal
Administrator
Liczba postów: 84
WindowsChrome 115.0.0.0

Odp: Rekrutacja-berlinka

Jesteś za młoda na wejście na to forum

i stare directly at the sun, but never in the mirror
it must be exhausting always rooting for the anti-hero

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot

Stopka

Forum oparte na FluxBB

Darmowe Forum
halfcraft - il-trans - ntnl - hellbreak - rastawia

[ Wygenerowano w 0.023 sekund, wykonano 8 zapytań - Pamięć użyta: 1.13 MB (Maksimum: 1.19 MB) ]