Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Cześć, poniżej moje odpowiedzi do rekrutacji.
1. 27 lat
2. 158cm
3. Najniższa 46kg, najwyższa 60kg (possibly najgorszy okres w moim życiu), aktualnie 49kg.
4. bmi 19.6
5. Cel: realistycznie 45kg, marzenie - 40kg
6. Próbowałam już różnych sposobów, zdrowego odżywiania, konkretnych diet, ćwiczeń. Jak dotąd jedyne, co przyniosło realne efekty to dokładne liczenie kalorii i pilnowanie tego, co jem.
7. Moje życie z Ana trwa już ponad 10 lat, pojawią się w moim życiu, znika, znów się pojawia. Zaczęłam myśleć, że to jest moja droga i tym razem, chcę ją przyjąć w pełni i nie uciekać przed nią. Poczułam szczęście w tej kontroli.
8. Ana sprawia mi satysfakcję, czuję się dobrze trzymając fizyczną i psychiczną kontrolę. Zdrowe odżywianie nigdy nie było dla mnie, im mniej jem, tym lżejsza się czuję.
9. Ktoś zjadł punkt 9?
10. Przyznam, że nie spotkałam się wcześniej z tym terminem, jednak internet sugeruje, że chodzi o bulimię. Jeśli tak jest - zdarza mi się korzystać z tej opcji kiedy mam gorszy okres i zacznę jeść, to przyjemne, kiedy nagle brzuch staje się pusty. Staram się jednak unikać tego, ze względu na pogorszenie zębów.
11. Nie mam stwierdzonych zaburzeń.
12. Podam dwa, bo w ostatnich 2 tygodniach miałam za dużo gorszych dni:
Lepsze dni: 500-900kcal
Gorsze dni: 900-2000kcal (tutaj wszedł punkt 10, więc nie wiem, ile rzeczywiście zmetabolizowałam). Aktualnie celuję w 700kcal z progresem do 300-500kcal.
13. Moje safe food aktualnie to por (xd) i seler, Moje fear foods to tofu i wszystko z cukrem (szybko wpadam w overeating)
14. Chcę jeść mniej (nie tylko kcal ale też fizycznie mniejsze porcje), chce mieć motywacje, żeby nie jeść często i nie wpadać w overeating i zwracanie.
Jestem świadoma swojej decyzji, nikt nie namówił mnie na wejście do forum.
Ciekawa jestem, czy to forum jeszcze funkcjonuje.
Strony: 1